Reciclare Online

5 avantaje de a alege sa folosesti platforma online e-reciclare.ro

Romania, ca parte a Uniunii Europene, a primit o cota de reciclare obligatorie. Se produc foarte multe ambalaje si deseuri provenite din acest sistem de transport al marfurilor. Astfel, Romania, are o cota de reciclare de 60% obligatorie. Pentru a putea face acest lucru intr-un mod corect, fiecare companie mica sau mare, trebuie sa recicleze in cea  mai buna varianta, ambalajele introduse pe piata nationala. E-reciclare.ro este o platforma special realizata pentru companiile mici. Acestea pot sa beneficieze de solutii de reciclare online si sa aiba multiple avantaje ale utilizarii sistemului construit. Companiile mici se incadreaza la un consum de sub 10 tone anual de deseuri provenite din ambalajele introduse pe piata. Iata cinci avantaje de a alege sa folosesti platforma e-reciclare.ro:

Primesti flexibilitate legata de perioadele de raportare

Un prim beneficiu pe care il poti avea atunci cand alegi colaborarea cu e-reciclare.ro, este acela al flexibilitatii primite pentru perioadele de raportare. Ai o simplificare a sistemului de facturare si totul se raporteaza atunci cand iti este confortabil. Astfel, nu esti constrans cu nimic in legatura cu platile si alegerile modalitatilor de plata.

Poti plati in multe forme

Poti alege sa platesti folosind mai multe variante disponibile. Foloseste optiunile moderne de facturare si de gestionare a platilor tale.

Totul se desfasoara online, simplu si eficient

Platforma e-reciclare foloseste tot sistemul online. Vei avea parte de eficienta si un sistem bine construit, astfel incat totul sa se desfasoare rapid. Vei economisi timp si nu va trebui sa te deplasezi.

Primesti permanent newssletter cu informatiile actualizate legate de legislatie si noi reglementari

Un alt avantaj al platformei pentru companii mici e-reciclare.ro, este acela al permanentei informari. Astfel, vei primi constant newssletter cu noile reglamentari si legi care apar in peisajul Uniunii Europene si in tara noastra.

Suport de business

Echipa E-Reciclare oferă consultanță pentru realizarea account-ului pe platforma online.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *