Baux-CVAB8 (1)

CEO-ul JW Aluminium prevede lanțuri de aprovizionare mai diversificate ca urmare a epidemiei COVID-19

Producătorii vor avea o viziune mai largă, adoptând o abordare mai echilibrată a lanțurilor lor de aprovizionare, care asigură continuitatea ofertei, mai degrabă decât să se concentreze doar pe rentabilitate.

Lee McCarter, CEO JW Aluminium

Executivul industriei din aluminiu, Lee McCarter, prezice că firmele americane își vor diversifica în continuare lanțurile de aprovizionare ca urmare a pandemiei COVID-19. El adaugă că procesul va dura o bună perioadă de timp. „Criza nu a venit „peste noapte” și nu va „pleca peste noapte”.

Alte articole similare:

  1. Răspunsul industriei de reciclare la COVID-19
  2. SWANA: colectarea deșeurilor trebuie inclusă în intervenția de urgență Coronavirus
  3. UNEP face apel către guvernele lumii, să considere gestionarea deșeurilor un serviciu esențial
  4. Sfaturi privind situația Coronavirus pentru industria australiană a deșeurilor și reciclării

În ciuda perturbării afacerii cauzate de pandemia COVID-19, McCarter, CEO al JW Aluminium cu sediul în Carolina de Sud, spune că firma a prelucrat un flux constant de produse de aluminiu în Goose Creek, Carolina de Sud.

JW Aluminium produce ambalaje din aluminiu laminat plat, inclusiv produse din tablă pentru piețele construcțiilor, produse utilizate în industria de încălzire și climatizare, folie convertoare cu ecartament ușor pentru industria ambalajelor flexibile, folie tip fagure pentru industria aerospațială și altele produse de foi și folie. Mai multe articole despre Reciclare Aluminiu

„Primim ceea ce avem nevoie, exact când avem nevoie”, spune el de la începutul lunii mai. Cu toate acestea, McCarter recunoaște că închiderea temporală a unor centre de reciclare afectează lanțul de aprovizionare, deoarece industria de retail și cea industrială este în scădere.

„În a doua jumătate a anului, sperăm să repornim anumite puncte de reciclare care au fost restricționate”, spune el.

Cele mai multe produse ale companiei provin dintr-o rază de 350 de mile în jurul fabricii Goose Creek. „Această arie ar putea fi mărită dacă trebuie”, spune McCarter.

JW Aluminium produce 3105 tone de aluminiu la fabrica sa din Carolina de Sud.

Noua tehnologie de topire de la Mechatherm permite JW Aluminium să folosească o gamă mai largă de reziduuri tradiționale, precum dozele de băuturi (UBC).

În timp ce McCarter spune că JW Aluminium nu a văzut încă cererea redusă pentru produsele sale, adaugă: „Este realist să presupunem că ne va afecta într-un fel sau altul.”

Strategia comercială a fost afectată de pandemie, aproximativ 10 din 11 categorii logistice private nerezidențiale, scăzând din februarie până în martie, când COVID-19 a început să se răspândească în Statele Unite, potrivit Ken Simonson, economist șef a Contractorilor Generali Asociați din America.

În ciuda acestui declin general, McCarter spune că cei mai mulți clienți ai companiei au observat întreruperi minime ale operațiunilor lor, cu excepția industriei aerospațiale.

McCarter: „Cererea în creștere de produse în industria de sănătate, produse farmaceutice și echipamente de protecție personală va conduce implicit la o creștere în general a cererii de produse din aluminiu.”

McCarter spune că producătorii își vor lărgi lanțurile de aprovizionare în loc să le concentreze într-o singură țară, cum ar fi China, din cauza pandemiei. El spune că producătorii vor avea o viziune mai lungă, adoptând o abordare mai echilibrată a lanțurilor lor de aprovizionare, care asigură continuitatea ofertei, mai degrabă decât să se concentreze doar pe rentabilitate.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *