1. Completezi formularul online

Practic, pe platforma E-RECICLARE, antreprenorii pot să-și înscrie, într-un mod simplu și inteligent, compania. Completează toate datele necesare astfel încât echipa e-Reciclare să poată efectua documentele privind obligațiilor anuale de valorificare/reciclare a deșeurilor.

2. Noi întocmim documentele

Platforma online E-RECICLARE vine în sprijinul companiilor producătorilor de ambalaje/importatori de ambalaje/ produse ambalate prin preluarea responsabilității în vederea realizării obiectivelor și obligațiilor anuale de valorificare/reciclare a deșeurilor.

3. Caștigi timp și devii responsabil

Let s Go GREEN !” E-RECICLARE propune antreprenorilor din România promovarea unei mentalități responsabile față de mediul înconjurător. O mentalitate care ne face viața mai ușoară lucrând sustenabil pentru un viitor mai bun.

Reciclad’OR a lansat platforma online E-RECICLARE, dedicată companiilor mici și mijlocii, cu scopul de a simplifica procesul de reciclare pentru agenții economici.

E-RECICLARE oferă firmelor posibilitatea de a transmite datele companiei în vederea derulării procesului obligatoriu de reciclare.

Nu este vorba doar de procente, de cote de reciclare și de răspundere. E-RECICLARE este în primul rând o mentalitate GREEN. O mentalitate care ne face viața mai ușoară lucrând responsabil și sustenabil pentru un viitor mai bun.

Venind în sprijinul companiilor care au prin lege obligația de a raporta volumul de ambalaje, canitatea de deșeuri din ambalaje puse pe piață, platforma E-RECICLARE este de un real ajutor Companiilor.