BetterattheBin

Noi inițiative care evidențiază soluții simple de reciclare: Better At The Bin (BATB)

Inițiativa “Better At The Bin” își propune încurajarea și inspirarea tuturor cetățenilor pentru a fi mai buni reciclatori și consumatori mai deștepți.

Pe 24 octombrie 2019, San Francisco a lansat Better At The Bin (BATB), o nouă inițiativă pentru a încuraja și inspira pe toți să fie geniali în procesul de reciclare.

Elementele cheie ale inițiativei includ:

 1. Studenții care învață adulții să recicleze și să reutilizeze materialele plastice de unică folosință
 2. Un camion de reciclare unic, care vizitează școlile
 3. Conținut nou pentru educatori și susținători ai procesului de reciclare
 4. Videoclipuri noi
 5. Campanii media digitale
 6. Trash Facts și soluții simple

Recology lucrează îndeaproape cu orașul San Francisco și a invitat studenții să vorbească despre soluții cu artistul Sirron Norris, care a creat un mural unic, ajutând astfel la lansarea Better At The Bin.

Găsești resurse pentru reciclarea online simplă, pe eReciclare.ro

Faptele și soluțiile BATB vor fi puse la dispoziția educatorilor, grupurilor școlare care vizitează instalațiile de reciclare din San Francisco, avocaților programului “Zero Deșeuri” care ajută personalul stațiilor de reciclare și compostare la evenimente și publicului larg. Camionul de reciclare Better At The Bin va călători la școlile din San Francisco pentru a ajuta la avansarea discuțiilor despre criza globală a gunoiului și pentru a evidenția soluții simple.

În concordanță cu lansarea inițiativei BATB, Recology instalează noi utilaje de sortare optică la Recycle Central, instalația de reciclare de 200.000 de metri pătrați de pe Pier 96 din San Francisco. Recology a investit 14 milioane de dolari în îmbunătățiri ale sistemului și în instalația de reciclare.

Iată trei lucruri simple de făcut pentru a deveni un reciclator mai bun:

 1. Conservele trebuie să fie goale, golite de lichide atunci când sunt aruncate. Acest lucru ajută la păstrarea hârtiei în coșurile de reciclare mai uscate, astfel încât mai multă hârtie poate fi reciclată. Baloturile de hârtie de calitate superioară generează venituri care ajută la plata programelor de colectare.
 2. Sortați recipiente alimentare, pe categorii, înainte de reciclarea lor. Făcând acest lucru, simplificați procesul de reciclare. Când reciclarea este mai organizată, mai multe materiale pot fi reciclate.
 3. Comprimați toate resturile alimentare. Produsele de  de compost, cum ar fi caefaua, cojile de banane, butași de legume și chiar oasele de pui, sunt o resursă valoroasă. Compostul hrănește solul. Fermierii folosesc compostul pentru a cultiva culturi acoperitoare care scot carbonul din aer și îl întorc în solul de care aparține.

În plus, BATB a oferit trei lucruri simple de făcut pentru a face mai puțin gunoi:

 1. Foloșiti cani personale de cafea. Nu este nevoie de căni de cafea de unică folosință, iar cafenelele oferă deseori reduceri persoanelor care își aduc propria cană personalizată.
 2. Folosiți genți de pânză la cumpărături. Nu este necesară punga de plastic, iar magazinele oferă reduceri persoanelor care își aduc propria geantă.
 3. Refuzați materialele plastice. Refuzați pungile de plastic și alte materiale plastice de unică folosință ori de câte ori este posibil.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *