Răspunsul industriei de reciclare la COVID-19

Suntem și în această perioadă împreună și împreună vom ieși din ea mai puternici. 

Pandemia COVID-19 s-a răspândit oficial în toate cele 50 de state ale Americii până marți, 17 martie, conform Centrelor din SUA pentru controlul bolilor. Începând de joi, 19 martie, au fost raportate un număr de 10.442 de cazuri în S.U.A., plus Districtul Columbia, Puerto Rico, Guam și Insulele Virgine ale SUA, cu 150 de decese.

Companiile din industria de reciclare au răspuns la pandemia coronavirusului prin adăugarea politicilor formale sau informale ale companiei în ceea ce privește igiena bolii.

„Acestă situație a apărut foarte repede, aprape surprinzător”, spune Mark Zwilsky, CEO al Sterling, Metomele Potomac cu sediul în Virginia. „Oferim o politică de concediu extrem de liberală acum.”

Sarah Zwilsky, fiica lui Mark și administratorul Potomac Metals, spune că Firma a avut o ședință managerială pe 17 martie pentru a discuta ce va face pentru angajați, dacă guvernul impune Potomac Metals să își închidă ușile ca răspuns la pandemie. Ea adaugă că firma încearcă să fie foarte transparentă cu angajații în acțiunile sale.

„Angajații noștri sunt foarte preocupați de ceea ce se va întâmpla în continuare”, spune ea. „Cu COVID-19, suntem transparenti și avansați. Am oferit angajațiilor timp liber suplimentar, câteva zile de plată suplimentare. Încercăm să oferim îndrumări atât în ​​spaniolă cât și în engleză pentru angajații noștri. Încercăm să fim atenți, precauți și proactivi cu COVID-19.

Kripke Enterprises Inc. din Toledo, din Ohio, a lansat, de asemenea, protocoale de siguranță angajaților săi în a treia săptămână a lunii martie pentru a oferi cele mai bune practici, cum ar fi purtarea de mănuși din latex sub mănuși de lucru, deoarece COVID-19 poate rămâne pe carton până la 12 ore, iar pe suprafețele metalice timp de două până la patru zile, relatează compania.

„Am răspuns proactiv pe măsură ce coronavirusul se răspândește prin America de Nord”, a împărtășit Kripke în protocolul său de siguranță. „Pe măsură ce acest lucru se desfășoară, vom lua măsurile de precauție necesare pentru a minimiza riscul pentru noi toți la [Kripke Metal Processing]”

La Dallas Texas Recycling, președintele și coproprietarul Joel Litman spune că Firma sa a luat unele măsuri de precauție ca răspuns la COVID-19. El spune că a închis operațiunile ce necesitau un contact inetruman constant, din 17 martie pentru a elimina contactul față în față cu persoanele implicate în procedurile de reciclare.

Ca o altă măsură de precauție, Texas Recycling și-a împărțit prânzul la patru ture pentru a reduce numărul de persoane care folosesc camera de prânz în același timp. „De asemenea, avem o întâlnire de producție în întreaga companie în fiecare dimineață, la 9:15, cu 30 de persoane, dar am desființat-o și facem asta în grupuri mult mai mici”, spune el.

Unele centre de colectare și reciclare au anunțat planurile de închidere temporară de la mijlocul lunii martie. Autoritatea de gestionare a deșeurilor din Humboldt (HWMA), din California, a anunțat a treia săptămână a lunii martie că Centrul său de reciclare Eureka din Eureka, California, a fost închis până la o notificare ulterioară ca măsură de precauție în urma recomandărilor pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Procesorul de fier vechi de la Ohio, Cohen, a raportat pe 16 martie că închide „toate locațiile de reciclare cu amănuntul pentru publicul larg”.

„Acest lucru nu influențează în niciun fel activitatea generală Cohen și vom continua să deservim toți ceilalți clienți comerciali și industriali”, afirmă compania. „Această decizie dificilă vine după multă deliberare. Angajații care lucrează în comerțul cu amănuntul vor fi instruiți în alte domenii ale operațiunilor pentru a asigura continuitatea activității în fiecare locație.

Alte companii s-au asigurat că întreprinderile lor vor rămâne operaționale, Chesapeake Materials, Edgewater, Maryland, a transmis clienților că Firma „încă funcționează de la distanță, în foarte bune condiții. Vă rugăm să ne spuneți dacă putem face ceva pentru a vă ajuta în aceste momente incerte. ” Compania adaugă: „Suntem în continuare în perfectă funcțiune, oferim condiții de plată rapidă la furnizorii noștri care ar putea avea nevoie de numerar operațional pentru a facilita sprijinul angajaților lor. Furnizăm producătorilor noștri materiale pentru a menține instalațiile în funcțiune și magazinele aprovizionate cu elemente esențiale. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru toate nevoile. Suntem și în această criză împreună și împreună vom ieși din ea mai puternici.

Institutul de Reciclare a Residurilor (ISRI), cu locația la Washington, le-a comunicat membrilor că „, grupurile strategice lucrează intensiv pentru industria noastră pe scena națională.”

Președintele capitolului ISRI Paper Stock Industries, Leonard Zeid, spune că, pe 18 martie, asociația a trimis o scrisoare vicepreședintelui Pence, „solicitând ca operațiunile de reciclare să fie desemnate„ esențiale ”pentru sănătatea și bunăstarea publică, precum și pentru infrastructura economică a națiunii noastre la nivel local și la nivel național. ”

Unele cereri cresc

Litman adaugă, „Cererea internă [pentru hârtie recuperată] există, și este în creștere pentru ca oamenii folosesc tot mai multe materiale de uz casnic”,

„Nu știu dacă va dura, dar cererea de hârtie este în acest moment din cauza coronavirusului”, adaugă Marty Davis din Moline, din Midland Davis Corp, cu sediul în Illinois.

Cererea de hârtie recuperată crește la fabrici, potrivit unui broker din Coasta de Vest.

În timp ce cererea de hârtie recuperată se îmbunătățește pe fondul pandemiei, Davis adaugă că cererea de resturi feroase scade.

„Aceasta are efectul opus pe piața fierului vechi”, spune el. „Se preconiza că piața va crește luna aceasta dar estimarea nu s-a adeverit. A rămas la fel. Toate așteptările sunt că cerere de fier va scadea”

În timp ce un comerciant pentru o companie de procesare a deșeurilor cu sediul în Midwest spune că nu a văzut un efect legat de coronavirus asupra ofertei și cererii de resturi de aluminiu de la începutul lunii martie, el adaugă: „Cu siguranță, acesta afectează piețele terminalelor, având în vedere teama crescândă de o încetinire globală a producției. ”

Această frică devenea mai tangibilă la mijlocul lunii martie, când producătorii de automobile din Europa și Statele Unite au anunțat că vor opri temporar producția ca răspuns la focar. În timp ce aceste anunțuri au fost făcute la mijlocul lunii martie, procesatorii și comercianții de resturi de aluminiu au observat deja că producția a încetinit.

„Generarea de fier vechi este cam lentă, dar, în general, destul de constantă”, spune un broker de aluminiu din Midwest. „Prețurile mai scăzute ale oțelului au afectat fluxul de deșeuri cu amănuntul, iar recent temerile de coronavirus au încetinit producția industrială.”

Comerciantul unei companii de procesare a deșeurilor cu sediul în Midwest indică, de asemenea, o scădere a vânzărilor cu amănuntul. „Însă, în cea mai mare parte, am văzut că sectoarele noastre industriale se mențin”, spune el. „Sectoarele de fabricație predominante în regiunea noastră rămân destul de puternice „, spune comerciantul, citând în special producătorii de autovehicule și motoare.

În ianuarie, Boeing a suspendat fabricarea avioanelor sale 737 Max, când a avut probleme mediatice la nivel mondial timp de un an în urma a două accidente fatale. Compania a fabricat 400 de avioane pe care nu le-a putut livra din cauza întrebărilor care rămân în legătură cu prăbușirile.

Pe lângă aceste probleme cu Max 737, Boeing a căutat cel puțin 60 de miliarde de dolari pentru a ajuta industria aerospațială, deoarece se luptă cu scăderea cererii care rezultă din pandemia coronavirusului.

„Considerăm că va fi o perioadă mai grea de patru până la șase săptămâni, deoarece un număr din ce în ce mai mare de companii caută să-și redimensioneze activitatea”.

Andy Golding, un comerciant la Kripke Enterprises Inc., Toledo, Ohio, a declarat pentru Recycling Today că a creat un fișier Google Drive pentru procesatorii de deșeuri, care să împărtășească în mod deschis politicile, protocoalele și planurile de răspuns la crize unul cu celălalt.

Golding spune că încurajează procesatorii de resturi să-și adauge protocoalele la acest fișier. Companiile interesate îl pot trimite pe e-mail la adresa andy@kripke.com.

Tags: No tags

11 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *