Rolul important pe care îl au reciclatorii în lanțul de aprovizionare a producției

Reciclarea: parte a infrastructurii esențiale critice; rolul important pe care îl au reciclatorii în lanțul de aprovizionare a producției.

Noua formulare din ghidul DHS recunoaște că producția industrială depinde de capacitatea producătorilor de a obține materii prime pentru operațiunile lor, iar reciclatorii sunt un furnizor esențial, spune ISRI. De asemenea, asociația a pus la dispoziția membrilor săi resursele legate de COVID-19.

Departamentul de Securitate Internă și-a actualizat „Ghidul privind forța de muncă esențială pentru infrastructura critică: asigurarea rezilienței comunitare și naționale în răspunsul COVID-19” pentru a include reciclatorii. Institutul de Reciclare a Industriilor de Reciclare (ISRI), Washington, spune că noua formulare a fost ca răspuns la scrisoarea ISRI către vicepreședintele Pence săptămâna trecută, precum și la scrisori similare de la alții.

Sub rubrica „Situațiacritică”, ghidul afirmă că trebuie să ne concentrăm atenția pe: „Muncitorii specializați pe fabricarea materialelor și produselor necesare pentru lanțurile de aprovizionare medicală și pentru lanțurile de aprovizionare asociate cu transportul, energia, comunicațiile, produsele alimentare și agricultura, producția chimică, instalațiile nucleare, exploatarea barajelor, tratarea apelor și a apelor uzate, serviciile de urgență și baza industrială de apărare. Trebuie să se mențină continuitatea acestor funcții de fabricare și a lanțurilor de aprovizionare asociate. ”

ISRI spune că, deoarece multe state și localități se bazează pe aceste orientări federale, este important ca reciclatorii să fie conștienți de această schimbare.

ISRI spune că această nouă formulare recunoaște că industria, depinde de capacitatea producătorilor de a obține materii prime pentru operațiunile lor. Reciclatorii sunt întreprinderi esențiale care furnizează materii prime critice pentru a menține producătorii în funcțiune.

Asociația spune: „Metalul reciclat, hârtia, materialele plastice și alte materiale de calitate primară alimentează operațiunile de fabricare critice din SUA care produc cabluri, tublouri de comandă, ambalaje și alte materiale cheie necesare oricarei industrii, de la construcția de noi spitale până la fabricarea de noi paturi de spital, ventilatoare, hârtie igienică și alte materiale esențiale necesare pentru a menține americanii în siguranță și economia funcțională în această perioadă critică. ”

ISRI a pregătit o serie de resurse concepute pentru a-i ajuta pe membrii săi să răspundă la focarul COVID-19, inclusiv un document, „Reciclarea: parte a infrastructurii esențiale critice, 24 martie 2020”, pentru a demonstra rolul important pe care îl au reciclatorii în lanțul de aprovizionare a producției.

În plus, ISRI menține un tablou de bord de politici locale de stat și COVID-19 care centralizează declarațiile de urgență, ordinele executive și alte surse de informații oficiale pentru toate cele 50 de state, precum și din multe jurisdicții locale în funcție de populație.

ISRI a pregătit, de asemenea, o listă a informațiilor disponibile privind răspunsurile la ajutoarele financiare de stat, modificările cerințelor de șomaj pentru angajatori și angajați, modificări de depunere a impozitelor și alte acțiuni implementate pentru a ajuta întreprinderile locale să reziste la focar.

În cele din urmă, asociația a elaborat ghiduri pentru a ajuta membrii să funcționeze în siguranță în timpul pandemiei COVID-19. ISRI le reamintește membrilor săi că întreprinderile au voie să funcționeze în această perioadă, înțelegând că vor respecta toate cerințele privind maximizarea muncii la distanță și respectarea precauțiilor necesare prescrise de Centrele pentru controlul bolilor, Administrația pentru securitate și sănătate în muncă și autoritățile de stat și locale pentru a proteja lucrătorii și familiile lor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *