WM Inc identifica lacunele din infrastructura de reciclare pentru a crește reciclarea materialelor plastice

Waste Management, Inc. s-a angajat să publice un raport care ar putea diminua criza de reciclare care s-a dezvoltat în anumite părți din Statele Unite.

Raportul, care va fi rezultatul unui angajament aprofundat de As You Sow și Trillium Asset Management, este de a identifica lacunele din infrastructura de reciclare și de a discuta despre cât de multe dintre instalațiile de procesare ale WM au fost modernizate.

În timp ce You Sow, un grup de advocacy pentru acționari non-profit care vizează promovarea responsabilității corporative și de mediu a explicat că interdicția din 2018 a Chinei pentru importurile de deșeuri de plastic a scos în evidență fragilitatea sistemului de colectare și procesare a reciclării din SUA.

În unele zone, nu există piață pentru materialele plastice reciclabile colectate, ceea ce este un aspect îngrijorător.

Pentru a ajuta la soluționarea acestei situații, Trillium, care își propune să îi ajute pe clienții săi să investească banii în industria reciclării, a depus o propunere de acționar la WM pentru 2020, solicitându-i să raporteze cum poate crește ritmul eforturilor de a stimula scăderea poluării, în special poluarea din plastic.

Compania va furniza un raport pentru a ajuta la identificarea lacunelor de bază în infrastructura de reciclare a plasticului din SUA. În plus, WM va oferi hărți comparative și date care vor evidenția comercializarea a trei tipuri de plastic reciclate în mod obișnuit – PET, HDPE și polipropilenă.

WM va identifica acțiunile care ajută la remedierea lacunelor identificate în raport – atât posibile acțiuni ale companiei, cât și recomandări mai largi.

WM a fost de acord să dezvăluie informații cu privire la numărul de MRF-uri care sunt echipate cu cele mai recente echipamente de procesare, precum și cele care sunt vizate pentru modernizare pe termen scurt, echipamentele care pot îmbunătăți producțiile și randamentele de reciclare și cele care nu au fost actualizate.

Responsabilitate extinsă a producătorului

De asemenea, compania va furniza o declarație actualizată asupra poziției sale cu privire la responsabilitatea extinsă a producătorului (EPR), o strategie care solicită producătorilor de bunuri de consum să finanțeze colectarea și reciclarea ambalajelor lor, plătite în prezent de contribuabili.

Trillium and As You Sow consideră că politicile EPR sunt esențiale pentru a oferi finanțare adecvată colectorilor și procesatorilor pentru a putea întreprinde o serie de acțiuni necesare pentru îmbunătățirea ratelor de reciclare.

„Mai puțin de 10% din deșeurile de plastic sunt reciclate, iar lipsa piețelor de export a creat probleme grele pe piața internă de reciclare”, a spus Conrad MacKerron, vicepreședinte senior la As You Sow. „Acest raport va oferi o perspectivă mai aprofundată a fluxurilor de materiale plastice odată ce lasă mâinile consumatorilor și ar trebui să fie o resursă de neprețuit pentru părțile interesate care lucrează pentru creșterea ratelor de reciclare.”

Întrucât You Sow consideră că reciclatorii, procesatorii, autoritățile de reglementare și grupurile de advocacy, trebuie să gândească și să acționeze pentru a crește dramatic nivelurile de reciclare, atât pentru a capta valoarea încorporată a acestor materiale, cât și pentru a oferi materie primă.

Fără o astfel de acțiune, mai multe materiale plastice reciclabile vor ajunge în depozitele de deșeuri în loc să fie reciclate.

„Ne bucurăm că am fost o forță motrice în spatele acestei noi acțiuni de la WM și sperăm că acest raport va oferi un plus semnificativ înțelegerii industriei cu privire la provocările din industria de reciclare a plasticului în SUA”, a concluzionat Allan Pearce, un avocat al acționarilor din Trillium.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *